• Anasayfa
  • Haberler
  • FUJIFILM'in Yeni Ürünü instax mini Link 3™ ile Anılarınıza Eğlence Katın
FUJIFILM'in Yeni Ürünü instax mini Link 3™ ile Anılarınıza Eğlence Katın
Haberler

FUJIFILM'in Yeni Ürünü instax mini Link 3™ ile Anılarınıza Eğlence Katın

Fujifilm, çok sevilen instax™ fotoğraf makinesi serisinde yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Yoğun ilgi gören instax mini Link 2™ yazıcının güncellenmiş hali olan instax mini Link 3™ anlık fotoğraf yazıcısı, akıllı telefondaki fotoğrafları kolayca basmaya ve şimdi instax AiR Studio™ ile zahmetsizce 'anlık' 3D AR efektleri yaratmaya imkan tanıyor.

FUJIFILM, instax™ ürün grubuyla kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Günün anlarını canlı ve rengarenk instax™ mini fotoğraflara dönüştürmek için tasarlanan yeni instax mini Link 3™ anlık fotoğraf yazıcısı, akıllı telefon fotoğraflarının kolayca basılmasına ve instax AiR Studio™ özelliği ile fotoğraflarına 3D AR efektleri eklenmesine olanak tanıyor. Yoğun ilgi gören instax mini Link 2™ yazıcının güncellenmiş hali olan instax mini Link 3™, teknolojiyi eğlenceyle buluşturuyor. 

Yaratıcılığı anında yansıtan şık ve fonksiyonel Yazıcı: instax mini Link 3™

Yeni instax mini Link 3™, instax AiR Studio™ ile fotoğraflarınıza anlık 3D AR efektleri ekleme fırsatı sunuyor. Arka plan seçimi, dekor ekleme ve animasyonlarla fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar katmanızı sağlayan bu özellik, kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya koymalarını kolaylaştırıyor. Yazıcı ayrıca Click to Collage modu ile bir photobooth deneyimi sunarak, bir dizi fotoğrafı eğlenceli bir kolaja dönüştürme imkanı veriyor. Üç trend renk seçeneği (Sage Green, Clay White, Rose Pink) ve kompakt tasarımı ile dikkat çeken instax mini Link 3™, mobilite ve şıklığı bir arada sunuyor. Ön tarafında yazıcının ne yaptığını gösteren üç adet özel LED ışığı bulunan bu anlık fotoğraf yazıcısı hem işlevsel hem de şık. Yazıcı ayrıca instax Pal™ dijital kamerayı desteklemesi sayesinde doğrudan baskı imkanı tanıyor ve USB Type-C bağlantısıyla kolayca şarj edilebiliyor.

Yeni instax™ mini film “SPRINKLES” da satışa sunuldu

Yeni instax™ mini film “SPRINKLES”, instax AiR Studio™ efektlerinden esinlenilerek tasarlanmış ve pasta, dondurma gibi renkli süsleme desenlerinden oluşuyor. Üzerindeki gümüş renkli serpme süslemeler, tasarıma vurgu yapan metalik parlaklığıyla renkli, eğlenceli ve göz alıcı bir görünüm sunuyor. SPRINKLES film, instax mini Link 3™ yazıcının özel instax AiR Studio™ ve Click to Collage modlarıyla eşleşerek anlık fotoğraflara ekstra eğlence ve yaratıcılık katacak.

instax UP!™ akıllı telefon uygulaması güncelleniyor

Fujifilm ayrıca, kullanıcıların ücretsiz olarak indirebileceği instax UP!™ uygulaması için bir güncelleme duyurusu yaptı. Bu uygulama, kullanıcıların hangi Fujifilm instax™ anlık film, fotoğraf makinesi veya yazıcı ürününü kullandıkları fark etmeksizin, instax™ anlık film fotoğraflarını dijital olarak tarayıp düzenlemesine ve saklamasına olanak tanıyor. Yeni eklenen "instax Days™" özelliği ile taranan fotoğraflara otomatik olarak tarih ekleyebilir, önemli anların takvimini oluşturabilirsiniz.

Fiyat ve satış bilgileri

Fujifilm instax mini Link 3™ anlık fotoğraf yazıcısı, üreticinin tavsiye ettiği 5.499 TL perakende satış fiyatıyla satışa sunuluyor. Yeni instax™ mini film “SPRINKLES” ise üreticinin tavsiye ettiği 419 TL perakende satış fiyatıyla satışa sunuluyor. Ürünler hakkında daha fazla bilgi için https://www.instaxturkiye.com/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: kamera

Yazdır e-Posta